perjantai 16. huhtikuuta 2010

Terveisiä Ranskasta

Olipas raskas reissu! Eli olin Royal Canin järjestämällä kasvattajien seminaarissa Montpellierissä. Paljon luentoja, tehtaaseen tutustuminen ja illallisia. Kaiken kukkuraksi tuo Islannin tulivuori loi stressiä paluulennon toteutumiselle. Taidettiin olla viimeinen kone, joka sai laskeutumisluvan Helsinki-Vantaan kentälle. Lento kiersi Viron kautta ja oli 40 min pidempi kuin piti, mutta se ei haitannut mitään, kun vain Suomeen päästiin. Onneksi bussikuljetukseen oli aikaa reilusti niin ehdin siihen ja pääsin yöllä kolmen aikoihin kotiin.

Seminaarista sain uutta tietoa kollin heikon libidon toteamiseen ja keinot vaikuttaa asiaan. Kotiväki varmaan ajattelee, että nyt olen todella seonnut, kun aiemmin tarkkailin naaraiden peräpäätä ja nyt kollien siittimiä;-)) Nooh.... tällaista tämä on eli tarkkailua mahdollisten ongelmien toteamiseksi. Ei sitä ymmärrä muut kuin kasvattajat.

2 kommenttia:

Mirka V. kirjoitti...

Kerro ihmeessä lisää tuosta kolli asiasta? Kiinnostaa jo ihan siksi kun kotona nyt sattuu olemaan tuo jota ei joko A. tytöt kiinnosta tai B. se ei vaan tajua :D

Henriikka kirjoitti...

Täällä kiinnostaisi myös tuo kolliasia kovasti, jos ei tähän niin jos vaikka mailiin saisi lisätietoja?! :)