keskiviikko 24. syyskuuta 2008

Epävarmuutta

Rokki-pojalle tuli sitten niin ärhäkkä ripuli, että olen nesteyttänyt eilisestä asti tunnin välein. Nyt jo näyttää hieman paremmalta, mutta ulosteen kiinteydestä ei voi vielä puhua. Lähes tulkoon samanlaisena tulee ulos kuin on sisälle mennyt. Pitää vaihtaa korviketta josko se auttaisi. Silicaa menee myös maidon mukana hieman ja siitä näyttäisi olevan hieman apua. Toivottavasti pahin olisi nyt takanapäin. Ilman ahkeraa nesteytystä rokki-poika ei olisi enää täällä.

Omaksi turvaksi myös Anni saa vain katsoa pentuaan ja saa hoitohommat takaisin, kun pentu on siinä kunnossa. Raukka oli joutunut Annin kuljetettavaksi, kun emo oli niin hysteerinen huutavan pennun kanssa. Onni onnettomuudessa, ettei tipahtanut esimerkiksi rappujen puoliväliin.

Voi kun tämä kasvatus on niin ihanaa!! Eipä ole ennen tällaista tapahtunut. Kaikki olisi niin helppoa jos kaikki menisi kuten Diivan pentujen kanssa. Eli ei mitään ongelmia, paitsi tietty keisarointi, mutta muuten niin helppo pentue että tahtoo lisää näitä!!

Nyt voin sanoa, että onneksi ei ole enempää tässä pentueessa. Sinappi-ripulin löyhkä edelleen leijuu olkkarissa ja tämä kaikki haju vain yhdestä pennusta. Kokemuksia aiheesta otan kiitollisuudella vastaan.

Ei kommentteja: