keskiviikko 17. syyskuuta 2008

Päätöksiä

Tulin eilen illalla siihen tulokseen, että on parasta siirtää "Puniikki" Diivan hoitoon. Annilta ei tullut tipan tippaa maitoa ja nyt jo "maitopahkurat" olivat pienentyneet todella paljon. Nisätkään eivät enää punoittaneet.

Ei varmaan pitäisi kutsua poikaa "Puniikiksi", kun se nimi voi vielä jäädä ja on aika kamala nimi, mutta kun hän näyttää siltä;-)).

Kyllä oli pennut ihmeissään rääkyvästä piipertäjästä. Karvat pystyssä hieman haistelivat alussa. Laitoin Pennun Diivan nisälle ja hieman pidin makuuasennossa niin johan kävi ilmi, ettei ole punainen blondi vaan imi kuin viimeistä päivää ja oli tyytyväinen. HUOM. hiljainen ja tyytyväinen!! Vihdoin loppui se kiljuminen.

Eihän Diivakaan heti ole valmis emoksi vaan siirsin useamman kerran pennun nisälle ja nyt päivällä sinne muiden sekaan vain. Koomisen näköistä, kun pennut ovat jo niin isoja ja sitten tuollainen pikkuinen "Puniikki" punkkari siellä joukossa. Nyt jo Diiva pissatti ja pesi pennun, mutta vielä on hieman tekemistä, että omaehtoisesti menisi imettämään häntä. Uskon kyllä siinäkin tapahtuvan mullistavia edistyksiä koko ajan.

Anni ei ole moksiskaan muutoksista elämässään ja valuttaa vielä verta. Tiedä sitten mikä bakteeri siellä on, kun iso musta kuollut pentu oli sen verran mätänemistilassa. No onhan tuota antibioottikuuria vielä monta päivää jäljellä.

Dumbo on saanut "hullu katti"-tittelin pojaltani. Ihan vain naruleikkien vuoksi ja hänestä on tullut kiusanhenki. No ei niinkään pahassa mielessä, mutta tekee sellaista pientä jäynää koko ajan.

1 kommentti:

Satu kirjoitti...

Hyvä jos Diivalta tulee vielä maitoa kumminkin! Olisihan se hyvä ettei tarvitsisi koko aikaa keinoruokkia pikkuista. Sano vaikka "Rediksi" niin ei jää punikki kutsumanimeksi toiselle ;)