maanantai 22. syyskuuta 2008

Takaisin

Siirsin Rokki-pojan takaisin emonsa luo, koska Diivalla alkoi kiima ja siitä pennun vatsa meni hieman löysälle. Niin ja eihän Diiva oma-aloitteisesti imettänyt vaan aina kun siirsin pennun nisälle niin malttoi hetken olla aloillaan eli oli lähes tulkoon kokonaan käsiruokinnassa. Diivan pennut taas ovat sen verran isoja, että aloin jo hieman pelätä Rokki-pojan turvallisuutta, kun raitapöksypojat erityisesti ilkikurinen Force kävi ajoittain ns. leikkimässä pikkuisen kanssa. Forcen tuntien leikki ei aina ole niin rauhallista ja hampaissa on yllättävän paljon voimaa.

Anni otti pennun vastaan kuin hän ei olisi poissa ollutkaan. Hoivaa ja pesee. Piirre, joka on jäänyt pois on se levottomuus. Nyt hän on ihan rauhallinen ja nauttii pennustaan. Rokki-poika nauttii myös sillä vaikka nisistä ei tule maitoa niin hän kehrää emonsa rinnalla ja silmin nähden nauttii läheisyydestä.

Kävin Sandran luona ja kovasti on tiineenä. Sydämenkuvia leijuu joka puolella ja ne oli melkein nähtävissä. Niin tyyni ja onnellisen oloinen tyttö. Onni-poika siellä taas kerran sai ihmeellisen kohtauksen, kun otin pojan syliini vatsa ylöspäin, katsoin silmiin niin johan käpälä heilui. En ymmärrä mikä siinä on, että Onni ei pidä tuosta asennosta ja kokee lähes tulkoon loukkaukseksi sen ja antaa käpälän heilua. Toivottavasti tuomari ei tee sitä pirokin näyttelyssä.

Salella kävi morsian ja aika näyttää tuliko tuloksia. Hajut ainakin jäi saunaan!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana että Anni saa olla jälleen pentunsa kanssa :) -Hanna