sunnuntai 14. syyskuuta 2008

Vihdoin tämä piina on ohi.

Tultiin juuri eläinlääkäristä, jossa Anni sai Partoxinia useamman kerran. Elävää siellä ei enää ollut vaan iso kuollut. Siinä tarvittiin 3 ihmistä, että saatiin pää tulemaan ulos. Voi Anni raukka...kyllä mahtoi tehdä kipeää ja saikin kipupiikin. Pentu oli kaikin puolin mallikelpoinen, mutta on ollut kuolleena jo jonkin aikaa ja oli ilman sikiöpussia. No enää ei Annin tarvitse vastaavaa kokea vaan hänet steriloidaan kunhan tästä toipuu.

Jospa hän nyt keskittyisi ainokaiseen ja malttaisi alkaa imettämään. Nisät ovat ainakin aivan täynnä. Dumbo rauhoittaa Annia ja makoilee pesässä lämmittämässä.

Mikäköhän teki ne liikkeet, jotka tunsin hieroessani Annin vatsaa?? Kaasua suolistossa? No pääasia, että kaikki on nyt hyvin ja kohtu tyhjä. Tulipahan samalla hyvät röntgenkuvat lonkasta, jotka ovat täydelliset.

4 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Hyvä että on edes se yksi elävä! Pidän peukkuja jotta kaikki menisi nyt jatkossa ok kamalan alun jälkeen.

Anonyymi kirjoitti...

Miten muuten tuo mahahieronta tehdään? Hierotko miten kovasti? Ihanko kämmenellä vai sormilla? Ja koko mahan alueelta vai jostain tietystä kohti? Voisi nimittäin tehdä hyvää Corinkin kanssa... :D

Eirenen kissala kirjoitti...

Aika voimakkaasti hierotaan ja se edistää supistuksia. Pennun kohdalta varmaan toimii kaikkein parhaiten jos on vähän, mutta kaikki mahdollinen liikuttaminen, heiluttaminen, hierominen tietysti stimuloi kohtua.

Ja ihan koko kämmenellä jos vain vatsa on tarpeeksi iso.

Synnyttäneet tietää, että kaikki hieronta helpottaa rentoutumaan ja auttaa synnytyksessä eli siitä vain raskaaksi;-)). Ei se eroa onko kyse ihmisestä vai kissasta. Samalla tavalla emo rentoutuu ja synnytys sujuu paremmin.

Kyllä sekin jo sanoo jotain, kun Anni joka ei anna koskea vatsaansa muuten oli tosiaan vatsa pystyssä jalat kohti kattoa. Näki kuinka toisen olo helpottui ja kuinka paljon toinen sitä halusi.

Anonyymi kirjoitti...

Tuo on tosiaan hyvä tietää jatkossa! Kiitos neuvoista! :D

Meidän kaikki eläinlääkäritkin ovat käskeneet minun ja Mikan tehdä lapsia! Mikähän lie milloinkin ollut syynä! :D Pakko kai se on kohta alkaa uskoa...